Nostalgici? Iata cele mai bune 10 cantece din anii ’80 pentru alergare

1. Take on me – A-ha

Poate vi se va parea ciudat insa beat-ul acestei melodii va face sa alergati constant la un pace de 10 km/h. Incercati sa o includeti in playlist atunci cand vreti sa faceti un sprint.

2. Burning Heart – Survivor

Am decis sa sarim peste Rocky III si celebra “Eye of the Tiger” direct la IV cu una dintre cele mai motivationale melodii ale decadei.

3. Ride like the Wind – Christopher Cross

Putin mai soft insa perfecta pentru partea de inceputt a unei alergari usoare.

4. No easy way out – Robert Tepper

Rocky IV a avut una din cele mai frumoase coloane sonore ale anilor ’80 asa ca nu aveam cum sa nu includem si melodia lui Robert Tepper in acest top. Cum sa nu iti vina sa alergi din ce in ce mai tare pe ritmul acestei melodii?

5. Welcome to the Jungle – Guns’n’Roses

Cei de la Guns au o colectia impresionanta de melodii minunate insa nimic nu pune sangele in miscare ca “Welcome to the Jungle”. Axl Rose explica foarte bine teoria supravietuirii celui cu cea mai buna forma fizica.

6. Bust-a-move – Young MC

Ah, ce melodie vesela si antrenanta! Iti vine sa dansezi un pic si apoi sa faci un sprint si apoi sa mai dansezi din nou!

7. Dream on – Aerosmith

Unul dintre cele mai frumoase cantece scrise vreodata trebuie sa isi faca loc in playlistul de alergare. De fapt, de ce sa nu puneti aceasta melodia si apoi sa faceti una dintre cele mai dificile urcari in alergare?

8. Jump – Van Halen

Sari, alearga, antreneaza-te, fii activ! Melodia e perfecta pentru orice tip de activitate sportiva.

9. Maniac – Michael Sembello

Cine ar putea uita celebrul Flashdance? Fashion tip pentru fete: este ok sa va puneti jampiere peste colantii de alergare si sa pretindeti sa sunteti fata din acest videoclip.

10. No sleep till Brooklyn – Beastie Boys

Un cantec perfect de integrat la jumatatea intervalului de alergare. Cine s-ar putea opri cu Beastie Boys “urland” in casti?

Bucurati-va de alergare si nu uitati sa purtati o bandana cat mai colorata!