De ce sa alergi la o cursa cu obstacole?

corporatisti_sportivi_5In primul rand pentru ca poate participa oricine: de la sportivul biroului pana la cel mai sedentar dintre colegi. Important e ca sunteti o echipa, participati, va ajutati si terminati cursa impreuna. In plus s-ar putea chiar sa fiti surprinsi de colegi si de modul in care reactioneaza in afara programului de munca.

Si totusi, de ce nu o alergare obisnuita?

Pentru ca, sa fim seriosi, alergarea nu e pe placul tuturor si, oricat de greu ne-ar fi sa credem asta, exista oameni carora pur si simplu nu le place sa alerge. Insa o cursa cu obstacole presupune parcurgerea unui traseu inedit, organizatorii incercand de la an la an sa diversifice probele si rezultand astfel unele din ce in ce mai nastrusnice.

Multi dintre participantii la curse de acest gen au declarat ca este un mod inedit de eliberare a stresului si un prilej de socializare. Este foarte important sa gasim un echilibru intre munca, familie si sport iar o asemenea cursa e prolejul perfect pentru asta. Unde mai pui ca exista si versiunile mai “light” cu curse dedicate celor mici? Astfel nu trebuie sa va faceti griji ca cei mici nu vor avea si ei partea lor de distractie.

Vreti sa vedeti pe pielea voastra cum e? Atunci va asteptam pe 19 iunie 2019 in Parcul Pantelimon, Bucuresti, la cea mai mare provocare & aventura & distractie e verii: Asaltul Lupilor! Fiti pe faza, urmeaza mai multe detalii despre aceasta cursa!