Global Wellness Day – cea mai relaxanta zi a anului

Cu totii ne dorim sa fim mai sanatosi, sa aratam bine, sa avem un tonus bun si sa resuim sa pastram un echilibru in viata noastra. Cum toate lucrurile bune din viata au o zi speciala, era normal ca si starea de bine sa aiba o zi a ei: Global Wellness Day (GWD). Sub sloganul “O care sa iti schimbe intreaga viata”, GWD se sarbatoreste in fiecare an in a doua duminica a lunii iunie.

GWD este un proiect initiat de voluntari care promoveaza aceasta “stare de bine”. Acesta a fost initiat in 2012 in Turcia, extinzand-se treptat si in alte tari din intreaga lume. In 2015 au luat parte la acest proiect 73 tari din Europa, Asia, America si Australia.

Scopul GWD este de a ridica intrebarea, chiar si pentru o singura zi, “Cum pot avea o viata mai buna si mai sanatoasa?”. Scopul acestei zile este de:

  • a constientiza lucrurile cu adevarat valoroase din viata noastra;
  • a lua o pauza sa ne gandim la acestea chiar daca e doar intr-o singura zi din an;
  • a ne elibera de stress si de lucrurile negativa care ne inconjoara zi de zi;
  • a ne impaca cu noi insine;
  • a constientiza si lua atitudine spre o viata sanatoasa si in restul de 364 de zile din an.

In Romania, centrele SPA au spus DA participarii la Global Wellness Day si ofera o serie de activitati gratuite in Bucuresti, Constanta, Oradea, Sibiu, Ploiesti, Campina, Brasov, Iasi, Slatina. Astfel va puteti rasfata cu terapii speciale, puteti lua parte la activitati in aer liber sau puteti participa la seminarii de nutritie.

Lista completa precum si orarul activitatilor din data de 11 iunie 2016 le gasiti pe portalul DespreSPA.ro, in sectiunea dedicata GWD sau dand click aici.