Log out, shut down, go run!

Sub acest slogan se desfasoara anul acesta cea de-a treia editie a Crosului F-Secure Step by Step, un cros gratuit, dedicat specialistilor din IT. Obiectivul acestui cros este de a atrage atentia asupra pericolelor sedentarismului si de a sustine miscarea in randul angajatilor din marile corporatii, in special ITistilor.

Pe langa partea de sport si alergare, este o oportunitate buna de a te intalni cu fosti colegi, de a socializa si de ce nu, de a descoperi noi oportunitati. Un exemplu frumos il dam noi: anul trecut am avut ocazia sa ne re-intalnim cu fost colegi de facultate (pe care nu ii mai vazusem de 5-7 ani) si cu care ulterior am inceput sa ne antrenam si sa participam la competitii.

Traseul de concurs: Anul acesta organizatorii de propun 2 trasee: cursa hobby de 3km, respectiv cursa expert de 6 km (vs anul trecut cand au fost 3.5, respectiv 7km). O alta schimbare fata de editia precedenta vine cu zona de start/finish: acestea vor fi in apropiere de Cafeneaua Actorilor (mult mai usor de localizat) iar programul zilei de 5 iunie 2015 este:

8:30 – 9:30  Adunarea participantilor si finalizarea ultimelor inscrieri

9:30 – 10:00 Sedinta tehnica si incalzirea participantilor

10:00 Start Cros

11:30 Finalizare eveniment

Kitul de participare este limitat la 250 (pe principiul primul venit, primul servit) iar dupa epuizarea acestora participantii vor primi doar numarul de participare si cupoane de reduceri din partea sponsorilor. Pentru primii 250 inscrisi se vor da in plus: bandana si tricou personalizat. Ridicarea kitului se va face in zilele de 2-3 iunie de la sediul F-Secure din Str. Corbeni, nr. 13, sector 2, Bucuresti.

Inscrierile vor incepe in curand asa ca nu uitati sa urmariti noutatile pe pagina noastra de Facebook, pe pagina evenimentului sau pe site-ul F-Secure.

Primele editii ale evenimentului F-Secure Step by Step au fost un real success, intrucat participantii s-au bucurat de aceasta “conferinta” neconventionala la care au intalnit colegi din domeniu si s-au distrat alaturi de echipa F-Secure Romania. Daca vreti sa vedeti cum a fost la primele 2 editii, dati click aici si aici.

Traseu Cros F-Secure Step by Step
Traseu Cros F-Secure Step by Step