CEP – Compresie gamba 2.0

calf_sleeves_2.0_lime_hawaii_WS55802_pair-500x416
Poza oficiala a produsului

Desi cochetam de foarte mult timp cu ideea de a investi intr-o pereche de compresii de calitate, amanam aceasta investitie de ceva timp deorece aveam foarte multe perechi no name si am decis ca nu este momentul. Insa, in urma cu cateva luni am participat la un concurs organizat de Quantum Sport (distribuitor CEP Romania) si am primit cadou o pereche de CEP – Compresie gamba 2.0. Inca de la primul contact cu produsul mi-am dat seama ca am de a face cu un produs de maxima calitate, totul era de top, inclusiv ambalajul si cartea cu instructiuni care insotea produsul. Despre produs in sine ce sa mai zic? Mi s-au parut foarte de usoare si flexibile. Desi stiam ca CEP produce accesorii sport de calitate, tot am fost foarte incantat la primirea lor; am avut acea bucurie a unui copil care gaseste sub brad, intr-o cutie cadoul preferat.

Compresiile le-am ridicat de la sediul Quantum Sport undeva pe la jumatatea lui iunie si le folosesc activ de atunci. Am alergat cu ele peste 150 de km si ma declar foarte multumit. Materialul din care sunt facute ( 79% poliamida, 21% spandex) realizat pe baza de tehnologie cu microfibra este foarte confortbail si se muleaza extraordinar de bine pe muschi. Pur si simplu nu le simt cand alerg, nu traspir in zona gambelor, nu simt resimt caldura, nimic, isi fac doar treaba…si si-o fac bine.

Am mai avut si inca mai am foarte multe compresii (peste 10 perechi) dar cele de la CEP sunt singurele care mi-au permis sa ma apropii de 4 minute / km intr-un timp relativ scurt (da, stiu viteza nu este punctul meu forte insa avand in vedere ca m-am apucat de alergat acum un an eu zic ca am progresat ceva ceva). Mai jos cateva plusui pentru CEP – Compresie gamba 2.0, asa cum le-am perceput eu:

  • sunt foarte usoare;
  • materialul din care sunt realizate este foarte flexibil si se muleaza perfect pe muschi;
  • elimina foarte bine caldura si transpiratia;
  • compresia pe muschi este perfecta;
  • disconfort ZERO;
  • se spala foarte usor (am compresii de la alt producator de aceeasi culoare, flash green, la care nu am reusit sa le mai scot anumite pete);
  • noaptea iti ofera o vizibilitate sporita.

Dezavantaje? Am incercat sa le gasesc, pe bune, chiar am incercat, dar nu am reusit. Poate sunt eu subiectiv, dar putin probabil. Am alergat de la inceputul anului, cum am zis si mai sus, cu peste 10 perechi de compresie aproape 1000 de km (pe 24 septembrie la semimaratonul de la Zarnesti am depasit borna celor 1000 de km alergati in 2016), inclusiv un maraton. Daca, macar una din celelate perechi de compresii ar fi fost apropiata ca si calitate de CEP, as fi spus/scris.

Concluzie: daca te-ai apucat de alergat si ai deja cateva sute de km in picioare trebuie sa incepi sa ai grija de tine, sa iti cumperi echipamente care sa iti confere siguranta, confort si care sa te ajute sa iti imbunatatesti rezultatele. Iar o pereche de compresii CEP cu siguranta ar trebui sa faca parte din echipamentul tau de alergare.

Le puteti achiziona de la Quantum Sport si de pe Emag.

Catalin, webdesigner www.corporatistisportivi.ro