I am Bolt – Filmul vietii lui Usain Bolt

Usain Bolt nu mai necesita nici o prezentare. Toata lumea il cunoaste pe cel mai rapid om al Planetei. Anul acesta a aparut un documentar despre viata sa si trebuie sa spunem ca este impresionant.

Desi in teorie la inaltimea sa (1.95m) Bolt ar trebui sa joace baschet nicidecum sa alerge asa tare, el a dovedit ca orice este posibil. Ba chiar isi face timp sa mai si glumeasca pe aceasta tema.

Am descoperit un om simplu, modest, muncitor, foarte sufletist, pe care rautatile lumii il afecteaza enorm. In acelasi timp am vazut si latura sociabila si dorinta de relaxare. Bolt este omul care priveste mereu partea plina a paharului si care nu se descurajeaza in ciuda incercarilor prin care a trecut (inaintea olimpiadei de la Rio a avut o perioada foarte lunga de recuperare a gleznei si gasirea motivatiei a fost o provocare pana si pentru el).

Nu ne place sa facem spoiler asa ca va invitam sa vizionati trailerul oficial si sa vedeti filmul cu adevarat inspirational despre cel mai rapid atlet al planetei.