Pe Arges in Jos…la triatlon

Decembrie a fost luna in care ne-am delectat cu a III-a editie e semimaratonului Pe Arges In Jos iar daca vreti sa vedeti cum a fost va invitam sa cititi aici raportul de organizare al cursei. Pe scurt: a fost o editie reusita, desfasurata la o temperatura de 5 grade celsius (decenta avand in vedere ca vorbim de luna decembrie), peste 400 participanti cu varste cuprinse intre 12 si 80 ani. Ca si la editiile precedente, nu a existat taxa de participare, organiatorii lasand la libera alegere a participantilor daca vor sa fac o donatie sau nu ( nu s-a suparat nimeni pt ca cineva a ales sa participe fara sa doneze si nici nu s-au facut diferente intre participanti). Ce urmeaza? O noua editie in 2017 insa pana atunci organizatorii vin cu o noua provocare: un triatlon.

inv2017-e1492677911398

Triatlon Invictus “Pe Arges in jos” 2017 va asteapta pe data de 29.04.2017 la cea de-a IV-a editie. Si daca nu va simtiti in stare sa participati la un triatlon, organizatorii s-au gandit si la asta: exista probe de duatlon sau doar de alergare (cros 10km). De asemenea exista probe speciale pentru copii si pentru persoanele cu dizabilitati. De mentionat ca ordinea probelor de triatlon este urmatoarea: alergare, ciclism, inot.

Ca si la evenimentele precedente, organizatorii nu prercep taxa de inscriere, incurajandu-se insa donatiile catre cauza asociata: Asociatia Invictus Romania. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face aici.

Nu uitati sa dati join evenimentului pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile.