Un abonament pentru peste 100 sali

Un nou concept a aparut de ceva timp pe piata din Romania: posibilitatea platii unui singur abonament care sa oferere utilizatorului acces la mai multe sali de fitness, piscine, terenuri de tenis si alte activitati precum si o serie de reduceri la produse si servicii.

Primul concept de acest gen aparut a fost 7card. Acesta este oferit sub forma unui abonament lunar achitat partial de utilizator, partial de angajator. Initial avand un numar de 50 sali partenere si fiind valabil doar in Bucuresti, in prezent au ajuns la peste 400 de locatii partenere in 36 de orase. In plus, un utilizator poate avea pana la 2 parteneri care sa beneficieze de acest serviciu (uneori pretul unui abonament pentru partener poate fi mai mare decat cel al beneficiarului, in functie de cum a negociat angajatorul). Desi cele mai frecvente parteneriate sunt cu sali care ofera servicii de fitness si aerobic, exista posibilitatea de a alege si practicarea altor sporturi precum inot, tenis, squash, padel, escalada sau patinaj. Beneficiarul are dreptul la o intrare/zi la una dintre activitati. La majoritatea accesul este liber insa exista si locatii si parteneri unde este necesara o co-plata din partea utulizatorului.Dezavantajul major il constituie faptul ca disponibilitatea si pretul depind de existenta unei conventii intre angajator si 7card.

Si cum concurenta este buna, de curand a aparut pe piata FitpassAcesta include accesul la peste 130 locatii in Bucuresti, majoritatea comune cu cele din abonamentul 7card. Diferenta majora intre cele 2 tipuri de abonament consta in faptul ca cel din urma poate fi achizitionat de catre oricine, nefiind necesara neaparat o conventie intre furnizor si angajator (desi au si partea de contracte corporate). Fitpass ofera 3 versiuni de abonament: Everyday (199 ron – o intrare/zi timp de o luna), Core (139 ron – 12 intrari/luna) sau Base (99 ron – 8 intrari/luna). In plus se poate opta pentru testarea serviciilor alegand un pachet Starter in valoare de 49 ron care ofera 4 intrari valabile o luna.

fitpass