Mesaj catre toti IT-stii: Log out, Shut down, Go run!

Sub deviza “Log out, shut down ,go run!” sunteti invitati la cea de-a patra editie a crosului destinat IT-stilor. Va asteptam sa va alaturati in numar cat mai mare la primul cros destinat exclusiv voua! Astfel, sambata, 24 iunie 2017, incepand cu ora 8:30 sunteti asteptati in zona Cafenelei Actorilor din Parcul Tineretului ca sa dam impreuna cu cei de la F-Secure o tura sau doua de lac (3 sau 6km).

Buna dispozitie va fi asigurata de actorul Vasile Calofir, cel care va da startul acestei a 4-a editii. Printre participant vor fi si ambasadorul acestui eveniment, multipla campioana Gabriela Szabo, alaturi de simpaticul fotbalist Nana Falemi. Si cum nu putem pleca in alergere fara sa ne facem incalzirea, alaturi de voi va fi Claudiu Porof. El se va asigura ca toata lumea are incalzirea facuta pentru a preveni eventualele accidentari.

Si cum nici un concurs nu este concurs fara kit de participare, organizatorii pun la dispozitie un numar de 500 kit-uri, prioritate avand cei din domeniul IT. Cei mai rapizi IT-sti vor primi premii din partea organizatorilor si sponsorilor in cadrul unei ceremonii de premiere pe care nu trebuie sa o ratati, mai ales ca dupa ea urmeaza o super tombola cu premii!!!!

Daca v-am starnit curiozitatea va invitam sa va inscrieti gratuit pe site-ul F-Secure si sa vizionati in continuare un mic teaser al acestei editii.