Pregatiti de Pegas Triatlon Buftea?

tr         

 Peste 350 de participanți se pregătesc de startul Pegas Triatlon Buftea

  • Organizatorii îi așteaptă pe triatloniști cu 1.000 de litri de apă la punctele de hidratare și câte un smoothie SLooP pentru fiecare concurent. Participanții se vor bucura și de multe surprize menite să crească nivelul de confort al cursei.
  • Pasionații de sport se mai pot înscrie în concurs, în limita locurilor disponibile, până la data de 21 iulie, accesând triatlonbuftea.ro.

București, 18 iulie 2017 – Peste 350 de participanți s-au înscris până în prezent la a patra ediție a Pegas Triatlon Buftea, eveniment major din calendarul competițional și prima etapă din Circuitul Național de Triatlon Șosea, anunță astăzi reprezentanții Asociației Pegas Triatlon Club.

“Suntem pregătiți să primim la startul triatlonului din acest an cu 20% mai mulți concurenți decăt anul trecut și, conform nivelului de înscrieri de până acum, vedem un apetit crescut pentru competiție, atât în rândul sportivilor români, dar și între participanții din afara țării. Triatlonul câștigă tot mai mulți adepți în România în fiecare an și, la rândul nostru, suntem mândri ca putem contribui, prin evenimentele pe care le organizăm, la un stil de viață mai sănătos, accesibil tuturor”, a declarat Cosmin Rogoveanu, reprezentantul Asociației Pegas Triatlon Club.

Organizatorii au pregătit, special pentru această ediție a Pegas Triatlon Buftea, un kit de concurs generos, o medalie de finisher inedită și premii atât pentru concurenții de la proba Olimpic, cât și pentru cei înscriși la proba Sprint.

Persoanele care doresc să se înscrie la ediția din acest an a competiției înca o mai pot face, până în data de 21 iulie, completând formularul disponibil la pagina www.triatlonbuftea.ro.

În ziua concursului, pe străzile Știrbei Vodă, Horia, Cloșca, Independenței și Aleea cu Brazi din Buftea, traficul va fi restricționat, pentru buna desfășurare a evenimentului.

Asociația Pegs Triatlon Club organizează, anual, competițiile Pegas Triatlon Buftea, Pegas Duatlon Buftea, Cozia Mountain Run și, din acest an, și Semimaratonul Orașului Buftea.