De ce Corporatisti Sportivi?

Traim intr-o era in care totul se misca cu viteza ametitoare, o era plina de schimbare, o era in care stresul face parte din viata de zi cu zi. Toate acestea ne afecteaza sanatatea, atat la nivel fizic cat si la nivel psihic, iar procentul persoanelor care sufera de obezitate a crescut ingrijorator in ultimii ani.

Insa, constatam cu bucurie ca din ce in ce mai multi oameni incep sa (re)descopere placerea de a face sport. La randul lor companiile au inteles ca satisfactia angajatului conteaza iar sportul este o metoda foarte eficienta de reducere a stresului si ca urmare de crestere a productivitatii. Astfel, din ce in ce mai multe corporatii au inceput sa ofere ca si beneficii salariale abonamente sau reduceri seminificativa la preturile abonamentelor la diverse activitati sportive. In acelasi timp, au inceput sa se implice din ce in ce mai mult in organizarea si sponsorizarea evenimentelor sportive, impulsionandu-si astfel angajatii sa participe la diverse competitii si sa sustina un stil de viata sanatos.

CorporatistiSportivi.ro isi propune sa sustina corporatistii sportivi, si nu numai, oferind informatii utile in ceea ce priveste imbinarea sportului cu o dieta echilibrata, alaturi de o informare detaliata privind evenimentele sportive si competitiile la care pot participa acestia.

This article has 1 Comment

  1. Am aflat aceasta pagina, dupa ce am cautat despre De
    ce Corporatisti Sportivi? pe Google. Se pare ca informatia dvs e foarte valoroasa, mai ales
    ca am mai gasit aici si despre ora, ora exacta,
    lucruri interesante si folositoare. Mult succes in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>